Online marketing medewerker

Je komt te werken bij een software leverancier voor verkeer, mobiliteit en transportplanning. De logistieke divisie biedt geavanceerde rit-routeplanning software technologie en consultancy aan. Onze software zorgt ervoor dat organisaties transport kosten besparen en efficiënt rit en routeplanning scenario’s tot hun beschikking hebben. Wij plannen alles wat mensen en goederen over de gehele wereld beweegt. Onze organisatie groeit en opent jaarlijks vestigingen over de hele wereld. Hierdoor worden nieuwe markten bereikt.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Duik jij graag in de marketing tools en ziet kansen om ze te optimaliseren? Ben jij breed geïnteresseerd in alles op het gebied van online marketing? Hou jij ervan om in trends te duiken, waardoor je weer je creatieve brein aan het werk zet om nieuwe online marketing campagnes uit te rollen? Zie jij ruimte voor verbeteringen op lange en korte termijn? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als online marketing medewerker.

Wordt jouw werk leuker als je het creatieve én strategische brein van het marketing team bent?Je weet als geen ander hoe je digital marketing funnels kan inzetten, zodat alle marketingkanalen up and running zijn. Dankzij jou komen de mooiste ideeën naar voren om campagnes naar een volgend level te brengen. Heb jij ervaring als Online Marketeer?

In de functie van online marketing medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit het optimaliseren en beheren van online marketing activiteiten en kanalen (SEO, SEA, Marketing Automation, Content Marketing, Social Media Marketing), je denkt mee over mogelijke verbeteringen voor het online marketing plan, beheren van onze tools waar gebruik van wordt gemaakt (SEMrush, Eloqua, Google Ads, Analytics, LeadInfo) en websitebeheer (WordPress & Typo3).

Met jouw inzicht en vaardigheden weet je direct hoe je het onderste uit de kan kan halen. Je werkt veel samen met het marketingteam, aangezien jij weet hoe je online marketing funnel kan optimaliseren. Door jouw inzet kunnen we onze maximale groei behalen en wordt je de meest geliefde collega binnen het bedrijf.

Wat neem je mee?

Voor de functie van online marketing medewerker is het van belang dat je beschikt over:
- Minimaal mbo werk- en denkniveau;
- Ongeveer minimaal 2 jaar werkervaring (relevante werkervaring tellen ook);
- Je bent een aanpakker en kan goed prioriteiten stellen;
- Je hebt kennis van SEA, SEO, Social Advertising;
- Kennis van Adobe is een pré.

Wat wordt er geboden?

Jouw salaris bedraagt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen de € 2.300 a € 2.800 op basis van veertig, fulltime functie, in eerste instantie op uitzendbasis en bij goed functioneren in dienst bij de opdrachtgever, meebouwen aan een hard groeiend bedrijf en gezellige uitjes met het team en werken in een klein, wendbaar en flexibel team.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.