Customer service medewerker Ecommerce

Bij deze organisatie in Arnhem denken wij mee in de ontwikkeling van concepten voor verpakkingsoplossingen (concept selling) en ontzorgen we de klant in zijn logistieke en administratieve proces. Wij maken het verschil in service en kwaliteit, waarbij we verwachtingen overtreffen. Het is een snelgroeiende multinational en dé partner op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten voor zowel de food als de non-food sector. In Arnhem werken zo’n 130 medewerkers. Onze klanten zijn onder andere grote logistieke en industriële bedrijven, grote retailers (supermarktketens) en Ecommerce bedrijven. Duurzaamheid is de komende jaren een van onze belangrijke topics. Zonder dat jij het weet, kom je dagelijks in aanraking met de producten, bijvoorbeeld wanneer je boodschappen doet op de AGF- of broodafdeling van de supermarkt of wanneer je online een bestelling plaatst bij je favoriete webwinkel.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij een volwaardig gesprekspartner op verschillende niveaus, zowel intern als extern, heb jij een grote dosis enthousiasme, inzet, creativiteit en passie, een proactieve, resultaatgerichte houding met een goed gevoel voor commercie? Werk jij zelfstandig, gestructureerd en accuraat en gaat altijd voor de win/win? Je bent verder te typeren als open, nieuwsgierig, slim, verrassend en gedreven.

Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als customer service medewerker Ecommerce in Arnhem.

Als medewerker customer service ben je onderdeel van het klantenteam van Non Food, een enthousiast team wat zich kenmerkt door het opbouwen van langdurige en goede klant relaties. Klanten van Ecommerce zijn klein tot middelgrote bedrijven en particulieren die diverse soorten verpakkingen bestellen (verzendzakken, dozen, tape en alles wat hierbij noodzakelijk is) in Nederland. Bij de Customer Service Ecommerce is geen dag is hetzelfde. Samen met je collega’s (enthousiaste, gedreven specialisten) ben je verantwoordelijk de afhandelingen alle vragen en oplossingen voor de webshop. Dit zijn vragen over leveringen, manco’s, pick fouten, levertijden, assortiment of prijsaanvragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van grote en kleine klanten en maak je rapportages.

In deze enerverende rol denk je proactief mee in de wensen van de klant, gericht op service en kwaliteit, maar vanuit een commerciële gedachte. Dit doe je veelal telefonisch, via de mail en per chat. Jij bent mede verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige klantentraject, de opvolging van offertes tot en met goede begeleiding van de orderstroom en het oplossen van problemen. Je denkt met de klant mee in oplossingen en biedt waar nodig ondersteuning. Je schakelt met collega’s, waaronder met Logistiek, Inkoop en Finance.

Dit is een zeer zelfstandige rol met een grote mate van verantwoordelijkheid, waarbij je toch binnen een team werkt. Na een sterk onboarding programma kan je zelfstandig aan de slag samen met je naaste collega om van de webshops een succes te maken.

Wij denken mee in de ontwikkeling van concepten voor verpakkingsoplossingen (concept selling) en ontzorgen de klant in zijn logistieke en administratieve proces. Dat vraagt om betrokkenheid en het delen van kennis. We willen weten en vooral begrijpen waar iedereen dagelijks mee te maken heeft, zodat we passende oplossingen kunnen aanbieden. Dit doen we door mee te denken en mee te praten, om bij veranderingen op de juiste manier mee te bewegen. Hierbij gaan we altijd uit van onze eigen kracht, zodat wij op onze beurt onze klanten zelf ook zullen verrassen. Wij maken het verschil in service en kwaliteit, waarbij we verwachtingen overtreffen. Met jouw resultaatgerichte hands-on mentaliteit wacht je niet af.

Wat neem je mee?

In de functie van customer service medewerker is het van belang dat je beschikt over:
- HBO werk- denkniveau;
- Een zeer goede beheersing van Outlook, Word en Excel;
- Kennis van Magento, Adobe Illustrator, AX, Targit is een pré;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ervaring met klantcontact via chat en mail is een pré.

Wat wordt er geboden?

Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een goede pensioenregeling, 27 vakantiedagen, 2 bonusdagen, de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen, korting op een bedrijfsfitnessabonnement, een leasefiets, deelname aan het optie spaarplan, een collectieve bonusregeling en collectiviteitskorting op je ziektekostenverzekering. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en gefaciliteerd met o.a. het Academy Programma naast diverse externe opleidingsmogelijkheden. Bij ons beland je in een informele, persoonlijke en betrokken werksfeer binnen een dynamische, open en innovatieve organisatie. Wij bieden jou een uitdagende functie waar kwaliteit, service, professionaliteit en betrouwbaarheid boven aan staan. In het eerste half jaar volg je ons onboarding programma. Je wordt ingewerkt in je eigen rol en je maakt kennis met je collega’s door op de verschillende afdelingen een dagdeel mee te lopen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Middels een uitgebreid in- en extern trainingsaanbod heb je hier alle mogelijkheden voor. Dit is een veelzijdige functie met veel vrijheid en waar eigen initiatief gewaardeerd wordt.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 32.00
Regio ARNHEM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.