Customer service medewerker Food

Bij deze organisatie in Arnhem denken wij mee in de ontwikkeling van concepten voor verpakkingsoplossingen (concept selling) en ontzorgen we de klant in zijn logistieke en administratieve proces. Wij maken het verschil in service en kwaliteit, waarbij we verwachtingen overtreffen. Het is een snelgroeiende multinational en dé partner op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten voor zowel de food als de non-food sector. In Arnhem werken zo’n 130 medewerkers. Onze klanten zijn onder andere grote logistieke en industriële bedrijven, grote retailers (supermarktketens) en Ecommerce bedrijven. Duurzaamheid is de komende jaren een van onze belangrijke topics. Zonder dat jij het weet, kom je dagelijks in aanraking met de producten, bijvoorbeeld wanneer je boodschappen doet op de AGF- of broodafdeling van de supermarkt of wanneer je online een bestelling plaatst bij je favoriete webwinkel.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Denk je mee in de ontwikkeling van concepten voor verpakkingsoplossingen en ontzorgt de klant in zijn logistieke en administratieve proces? Dat vraagt om betrokkenheid en het delen van kennis. Je denkt mee, praat mee en beweegt op de juiste manier mee met de klant. Wij maken het verschil in service en kwaliteit, waarbij we verwachtingen overtreffen. Met jouw resultaatgerichte hands-on mentaliteit wacht je niet af. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en accuraat en gaat altijd voor de win/win. Je hebt een proactieve, professionele en flexibele houding. Je bent verder te typeren als open, nieuwsgierig, slim en gedreven. Herken jij jezelf hierin dan zijn wij op zoek naar jou en en ga je aan de slag als customer service food in Arnhem.

De customer service food bedient het klantenteam van onze Food afdeling. Food bedient alle grote supermarktketens in Nederland op het gebied van vers verpakkingen ,zoals brood en groente. In deze rol is geen dag hetzelfde. Samen met je klantenteam (enthousiaste, gedreven specialisten) ben je verantwoordelijk voor één of meerdere klanten, waar je het volledige klantentraject voor verzorgt. Je bouwt continu aan langdurige en sterke klantrelaties. Dit doe je door proactief mee te denken met de wensen van de klant, gericht op service en kwaliteit, maar vanuit een commerciële gedachte. Daarnaast zorg je voor een goede voorraadbewaking en coördineer je de logistieke activiteiten in samenwerking met je collega’s van logistiek en stock control. Veelal telefonisch en soms door de klant te bezoeken. Jij bent mede verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige klantentraject, de opvolging van offertes tot en met goede begeleiding van de orderstroom en het oplossen van problemen. Het leuke is dat je alles wat je doet met “jouw” artikelen terugziet als je boodschappen doet!

Wat neem je mee?

In de functie van customer service medewerker food is het van belang dat je beschikt over:
- HBO werk- denkniveau.
- Een volwaardig gesprekspartner op verschillende niveaus, zowel intern als extern.
- Een grote dosis enthousiasme, inzet, creativiteit en passie.
- Een proactieve, resultaatgerichte houding met een goed gevoel voor commercie.
- Een zeer goede beheersing van Outlook, Word en Excel.
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wordt er geboden?

Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een goede pensioenregeling, 27 vakantiedagen, 2 bonusdagen, de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen, korting op een bedrijfsfitnessabonnement, een leasefiets, deelname aan het optie spaarplan, een collectieve bonusregeling en collectiviteitskorting op je ziektekostenverzekering. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en gefaciliteerd met o.a. het Academy Programma naast diverse externe opleidingsmogelijkheden. Bij ons beland je in een informele, persoonlijke en betrokken werksfeer binnen een dynamische, open en innovatieve organisatie. Wij bieden jou een uitdagende functie waar kwaliteit, service, professionaliteit en betrouwbaarheid boven aan staan. Je volgt ons onboarding programma en je maakt kennis met je collega’s door op de verschillende afdelingen een dagdeel mee te lopen. Middels een uitgebreid in- en extern trainingsaanbod kan je je persoonlijk ontwikkelen. Dit is een veelzijdige functie met veel vrijheid en waar eigen initiatief gewaardeerd wordt.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio ARNHEM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.