Medewerker category management

Deze organisatie optimaliseert het proces van verpakken, opslaan, verzenden en verkopen. Dit doen wij door continue innovatie, slimme & evidenced based oplossingen. Onze klanten verlangen naar efficiency, total cost control naast merkbeleving, kwaliteitsbehoud en duurzaamheid met minimale milieubelasting.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb jij een commerciële instelling, waarbij je altijd kansen ziet voor verbetering, interesse in het reilen en zeilen van een inkoopafdeling van een multinational, snel kunnen schakelen tussen werkzaamheden, sterke communicatieve vaardighedenen werken vanuit passie en gedrevenheid? Herken jij je in het vertellen van het eerlijke verhaal en gaat altijd voor de win/win. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en accuraat. Je hebt een proactieve, professionele en flexibele houding. Je neemt klachten van klanten serieus en gaat voor de best mogelijke oplossing. Je bent verder te typeren als open, nieuwsgierig, slim en gedreven. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga als medewerker category management aan de slag, een veelzijdige en uitdagende functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief aan de slag.

De afdeling Inkoop (Category Management) heeft een zeer centrale rol binnen deze organisatie. We bouwen met onze leveranciers aan strategische partnership en zorgen voor inkoop van de juiste producten. Om de juiste invulling te kunnen geven aan de vraag van de klant, werken we nauw samen met de customer service, sales afdeling, logistiek, stock control en finance.

Onze afdeling bestaat uit een Purchase & Supply Chain Manager, Category Managers, Assistant Category Managers en Data Managers. Als Assistant Category Manager ben je werkzaam in een gedreven team binnen een dynamische omgeving met leuke collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning bij alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Samen met je Category Manager vorm je een team en begeleid je volledige inkooptrajecten. Je behandelt prijsaanvragen, hebt veel contact met diverse leveranciers uit de hele wereld en vergelijkt offertes, waarbij jij je eigen keuze maakt. Naast het behalen van de teamdoelstellingen ben je samen met je Category Manager een business partner voor de operatie als het gaat om en werk je mee in strategische projecten. Je zorgt voor een uitstekende relatie met onze leveranciers. Sustainability en duurzaamheid zijn topics waar je in deze rol veel mee te maken hebt. Geen dag is hetzelfde en je agenda vult zich vanzelf.

Met jouw hands-on mentaliteit wacht je niet af. Je stelt de klant centraal, waarbij je mogelijkheden ziet om commerciële resultaten te behalen en klantrelaties te verdiepen. Inkoop is écht jouw passie en je zorgt er dan ook voor altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Wat neem je mee?

Voor de functie van medewerker category management is het van belang dat je beschikt over:
- HBO werk- denkniveau;
- Beheersing van Nederlands en Engelse taal;
- Ervaring op het gebied van inkoop, category management en/of logistiek is een pré;
- Ervaring met digitalisering of kennis van PIM en/of EDI is een pré.

Wat wordt er geboden?

Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een goede pensioenregeling, 27 vakantiedagen, 2 bonusdagen, de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen, korting op een bedrijfsfitness abonnement, een leasefiets, deelname aan het optie spaarplan, een collectieve bonusregeling en collectiviteitskorting op je ziektekostenverzekering. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en gefaciliteerd met o.a. het Academy Programma naast diverse externe opleidingsmogelijkheden. Bij ons beland je in een informele, persoonlijke en betrokken werksfeer binnen een dynamische, open en innovatieve organisatie. Wij bieden jou een uitdagende functie waar kwaliteit, service, professionaliteit en betrouwbaarheid boven aan staan. In het eerste half jaar volg je ons onboarding programma. Je wordt ingewerkt in je eigen rol en je maakt kennis met je collega’s door op de verschillende afdelingen een dagdeel mee te lopen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, waarbij je alle medewerking krijgt die bij jou past. Middels een uitgebreid in- en extern trainingsaanbod heb je hier alle mogelijkheden voor. Dit is een veelzijdi

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio ARNHEM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.