Field service engineer Utrecht/Gorinchem

Ontwikkelt al meer dan 100 jaar unieke producten en oplossingen die de samenleving en het bedrijfsleven ten goede komen. Bekroonde producten en diensten ontwikkeld op het gebied van Printoplossingen, IT-services, Professionele Displays en Energy Solutions.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Klantgerichtheid staat bij jou voorop en je bent communicatief vaardig. Je ziet het als een uitdaging problemen op te lossen en je gaat altijd voor het optimale resultaat. Daarnaast werk je graag zelfstandig maar je zoekt ook actief contact met collega’s om een probleem op te lossen. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als field service engineer.

Je bent de ambassadeur van onze organisatie en je komt bij de klanten in jouw regio voor het onderhoud aan de document systemen. Je analyseert storingen en lost deze vervolgens vakkundig op. Daarnaast adviseer je de klanten en geef je instructies zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de document systemen en de daarbij behorende netwerkoplossingen. Je werkt zelfstandig maar daarnaast heb je regelmatig contact met je collega field service engineers en de supervisor field service.

Stel je voor een kans om vorm te geven aan een nieuw tijdperk bij een innovatief en wereldwijd gerenommeerd bedrijf. Klinkt goed toch? Wij zoeken mensen die meedenken over het volgende hoofdstuk van onze opdrachtgever. Samen creëren we innovatieve oplossingen en diensten die de manier waarop onze klanten werken drastisch veranderd.

Wat neem je mee?

Voor de functie van field service engineer is het van belang dat je beschikt over:
- Je hebt minimaal een afgeronde opleiding bij voorkeur MTS Electrotechniek;
- Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring bij voorkeur in de branche;
- Je bent op zoek naar een functie op het grensvlak van mechanica, elektronica en ICT;
- Je hebt kennis van netwerk operating systemen en Windows in het bijzonder;
- Tot slot ben je in het bezit van een geldig rijbewijs.

Wat wordt er geboden?

Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week. Salaris € 3.000,00 met daarbij een 13e maand, 8% vakantiegeld, zeer gunstige pensioenpremie. Ook een leaseauto, telefoon, tablet. Een unieke kans om jezelf te ontplooien binnen een informele, dynamische en klantgerichte organisatie, in een uitdagende werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Je maakt vanaf dag één deel uit van het field service team en in de eerste maanden volg je een intensieve training, waarin je kennis maakt met onze producten en diensten. We bieden je een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bedrijfswagen, 25 vakantiedagen, 12 atv dagen en een pensioenregeling.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.