Servicedesk medewerker bij bol.com

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb jij dienstverlening hoog in het vaandel staan? Is goed samenwerken en organiseren vanzelfsprekend voor jou? Dan hebben wij een leuke baan als servicedeskmedewerker bij bol.com op de servicedesk.

In de functie van servicedeskmedewerker ben jij aanspreekpunt voor interne klanten met vragen, storingen, wensen en klachten op het gebied van facilitaire zaken. Je registreert deze en geeft deze door aan de huismeester en/of leverancier of lost het zelf op. Je bewaakt de status, zodanig dat vragen en klachten tijdig worden verholpen zodat het bol.com kantoor de fijnste werkplek is om goed te kunnen werken.

De servicedesk stuurt leveranciers aan die bijvoorbeeld het meubilair leveren of de binnen en buitenbeplanting verzorgen. Kortom jij zorgt ervoor dat de interne bol.com collega's en externe bezoekers op een fijne en gastvrije manier worden ontvangen en alle facilitaire zaken die hierbij komen kijken. Daarnaast helpt de servicedesk gasten met het uitgeven van bezoekers of werkpassen en registreren de werktijden van leveranciers in het pand en monitoren de uitgevoerde taken.

Wat neem je mee?

Waar moet jij aan voldoen om de functie van servicedeskmedewerker succesvol uit te voeren? - Je bent in het bezit van een HBO diploma;
- Je hebt werkervaring op facilitair gebied, is een pre;
- Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
- Je hebt kennis van Windows en Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint).

Wat wordt er geboden?

Salaris € 13,50 bruto per uur. Functie is per direct voor minimaal 32 uur in de week.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 32.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.