Inkoop assistant

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega

Solliciteer

Wie zoeken we?

Duik jij het liefste diep in de administratie en heb jij ervaring met inkoop? Ga dan aan de slag als inkoopassistent bij bol.com in Utrecht. Als fulltime inkoopassistent bij bol.com in Utrecht leg jij de afspraken in de systemen vast die de inkopers met de leveranciers maken. Hierin is het belangrijk dat je secuur werkt, want het gaat om flinke bedragen. Daarnaast ben je bezig met de facturatie van achterafvergoedingen en regel je promoties administratief in. Als Inkoop Assistent krijg je energie van het op orde houden van de financiële administratie. Je schakelt makkelijk met verschillende mensen en je vind het leuk om te puzzelen en om vraagstukken met financiële cijfers op te lossen. Is er een probleem? Bijvoorbeeld met prijsverschillen. Geen probleem! Jij weet je hierin vast te bijten en zoekt het tot op de bodem uit. Deze vraagstukken hoef je niet allemaal in je eentje op te lossen, maar je werkt samen met je team, collega's van andere afdelingen en leveranciers. Zo kunnen zij doen waar ze goed in zijn: de mooiste artikelen voor de beste prijs in de winkel zetten.

We zijn op zoek naar iemand die per direct voor 32 tot 40 uur per week aan de slag kan voor in ieder geval 6 maanden. Bij goed presteren is een verlenging en uiteindelijk op contract komen mogelijk. Je werkt in principe van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur, maar dit is vaak flexibel en naar wens in te delen. Je krijgt een laptop van bol.com in bruikleen en werkt 50% vanuit huis en 50% vanuit kantoor in Utrecht. Je bent echt onderdeel van het team en doet ook mee aan de leuke teamactiviteiten.

Wat neem je mee?

Voor de functie van inkoop assistent is het van belang dat je beschikt over:
- Minimaal mbo4 werk- en denkniveau met ervaring of HBO starter;
- Ervaring als (assistent) inkoper is een grote pré;
- Je hebt bij voorkeur al ervaring met administratie;
- Je werkt secuur en bent stressbestendig. Je hebt aandacht voor details en je werkt graag met financiële cijfers;
- Je hebt ervaring met Excel: draaitabellen en verticaal zoeken;
- Je bent assertief en communiceert professioneel.

Wat wordt er geboden?

Een functie voor langere tijd, minimaal 6 maanden, tot 31-12-2022 met kans op verlenging; Een salaris van € 2.500 bruto per maand obv 40 uur; Bij goed functioneren is het mogelijk uiteindelijk op contract te komen bij bol.com;Je bent onderdeel van een gedreven team met collega’s die het beste uit elke dag halen; Werken bij een tof en groot e-commerce bedrijf.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.