Callcenter medewerker Utrecht

Waar kom jij te werken? Je komt te werken bij een van de meest professionele en succesvolle bedrijven in Nederland op het gebied van B2B Inside Sales. Met 150 man ondersteunen ze grote en kleine bedrijven in het werven van nieuwe klanten. Ze maken intensief gebruik van Big Data, doen marktonderzoek en bouwen voor onze klanten een database van hun doelgroep. Daarmee zorgen ze voor hoogwaardige afspraken en salesleads, zodat bedrijven groeien en succesvol zijn.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb je een commerciële instelling, kun je goed luisteren en durf je op een nette manier om de deal te vragen? Wil jij werken voor één van de grootste energiebedrijven in Nederland? Dan ben jij wellicht dé enthousiaste callcenter medewerker die ons Salesteam zoekt.

Als callcenter medewerker benader je telefonisch (oude)klanten. Je belt om te achterhalen wat de reden is dat hij geen klant meer is, probeer je door gericht vragen te stellen te ontdekken wat hij belangrijk vindt op het gebied van energie en doe je hem een passend aanbod. Je voert leuke gesprekken en door je enthousiasme en commerciële drive verwelkom je een aantal nieuwe klanten. Tijdens je telefoongesprek verwerk je alle informatie in de systemen. Secuur werken en goede computervaardigheden zijn dan ook van belang.

Om deze oud-klanten professioneel te woord te staan volg je uiteraard eerst een training. We leren je hoe je het beste een telefoongesprek kunt voeren, omgaat met tegenwerpingen en alles over de energiemarkt. Ook maak je kennis met je collega’s en organisatie. Want je werkt wel zelfstandig, maar je bent onderdeel van een team. Vervolgens ga je onder begeleiding aan de slag in ons contactcenter, een informele en gezellige omgeving waar we hard werken én lol maken.

Wat neem je mee?

Voor de functie van callcenter medewerker is het van belang dat je beschikt over de volgende vereiste: -Je hebt MBO werk en denkniveau;
-Je bent commercieel ingesteld of wilt opgeleid worden als commercieel medewerker;
-Je hebt een flexibele instelling en vindt het leuk om in de middagen en avonden te werken.

De werktijden voor dit project zijn op werkdagen van 13:00 tot 21:30. Ervaring leert dat de bereikbaarheid tussen 15:00 en 21:30 en op zaterdag het beste is. We vragen je dan ook regelmatig in de avonduren beschikbaar te zijn.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw werkgever?- Het salaris is 10,53 bruto incl. vakantiegeld excl vakantieuren + 1 euro projecttoeslag + 1 euro garantiebonus; - Direct in dienst dus niet op uitzendbasis; - Werktijden zijn flexibel in te delen tussen 13.00-21.30 en zaterdag tussen 10uur en 16uur;- Je werkt minimaal 24 uur in de week;- Leuke collega’s; - Plezier in je werk.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 24.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.