Accountmanager evenementen

Exploiteert unieke horecalocaties in Midden-Nederland en is daarnaast actief als premium cateringpartner. Voor locaties die eten, drinken, duurzaamheid & gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan, is een logische partner - inpandig of flexibel als premium cateraar. Samen ontwikkelen, innoveren en investeren

Solliciteer

Wie zoeken we?

Een high end dinner voor 50 personen verzorg je met net zoveel liefde en energie als die borrel met snacks voor 5000 man. Nadat je aandachtig hebt geluisterd naar de opdrachtgever, plan je een intern overleg in om de mogelijkheden te bespreken. Food is key, dus wat kan de chef voor passends bereiden? Je schrijft parels van voorstellen waarin jouw inlevingsvermogen en creativiteit verwerkt zijn. Spreekt jou dit aan, dan ga je aan de slag als accountmanager evenementen.

Als accountmanager neem je energie en inspiratie mee de werkvloer op. Je bent gevraagd voor die bruiloft in Wassenaar en je hebt ja gezegd. In combinatie met dat grote event in Tivoli Vredenburg mag er wel even wat gas bij.

Eventplanners van grote corporate bedrijven weten jou te vinden en locatiemanagers kennen je telefoonnummer uit hun hoofd. Jij maakt een feestje van samenwerken en overtreft verwachtingen van gasten. Leveranciers worden partners en samen met hen geef je vorm aan beleving. Je drinkt koffie bij een evaluatie met de opdrachtgever. Met de lunch bespreek je een event en aan het einde van de middag heb je nog een tasting met die nieuwe relatie. Wat een verrukkelijke baan is dit.
Je maakt de facturen, neemt reserveringen aan en houdt de sales[agenda] bij. Je bent dan ook regelmatig achter je bureau te vinden. Maar niet te lang, daarvoor bruis je te veel van de energie. Er zijn nog zoveel ideeën waar je achteraan moet en er is nog zoveel kennis op te halen. Aan het einde van de week heb je hopelijk nog een gaatje vrij in je privé agenda, dan kun je de hort op met je team. Je bouwt een relatie op met potentiële klanten, weet hun vertrouwen in onze dienstverlening te winnen en sluit overeenkomsten af. Het vergroten van de omzet van bestaande klanten doe je door nieuwe diensten aan te bieden en kansen in de markt te spotten. Je volgt de dienstverlening van concurrenten en de reacties van klanten om zo strategische marktinformatie te verzamelen.

Wat neem je mee?

Voor de functie van accountmanager evenementen is het van belang dat je beschikt over:
- Hospitality in je genen;
- Minimaal 2 jaar commerciële werkervaring in de party catering;
- Voldoende ervaring met Microsoft Office en bij voorkeur kennis van EasyParty en Resengo;
- Je bent in staat om te relaties aan te gaan: netwerken is jou niet vreemd.
- Je bent gewend om met targets te werken en bent daarom target driven.
- Je beschikt over zeer sterke verbale communicatievaardigheden en voor een presentatie voor een potentiële opdrachtgever draai jij je hand niet om.

Wat wordt er geboden?

Een fulltimebaan, gemiddeld 38 uur per week. Wij registreren alle (over)uren! In eerste instantie op uitzendbasis, daarna een jaarcontract waarbij we de intentie hebben een mooie en lange samenwerking met elkaar aan te gaan. Opleidingsmogelijkheden, ga de diepte, de breedte of de hoogte in qua kennis en ambitie. Wij zijn er om jou daarbij te ondersteunen. Een salaris passend bij de zwaarte en verantwoordelijkheid van de functie en indien van toepassing vergoeden wij ook je reiskosten (deels). Wij investeren ook graag in jouw gezondheid. Een gezonde lunch, vers fruit en de mogelijkheid tot sporten.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 38.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.