Medewerker factuurmatching

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij analytisch onderlegd en werk jij nauwkeurig, vind jij het leuk om te puzzelen en zaken tot de bodem uit te zoeken? Ben je communicatief sterk en een echte teamplayer die graag in een hecht team werkt? Ben je in staat om mee te denken over verbeteringen en kan je afhankelijkheden zien?

Dan ga jij aan de slag als specialist factuurmatching bij bol.com! In de functie van specialist factuurmatching ben jij verantwoordelijk voor factuuruitval: als facturen niet automatisch worden uitbetaald, zoek je uit wat de reden hiervan is. Dit doe je door het uitdraaien en nazoeken van zogenaamde manco meldingen. Je zoekt bijvoorbeeld uit of dit een fout van de leverancier is (foutieve levering) of een fout is in de datakwaliteit. Je schakelt met diverse stakeholders (denk aan Supply Chain, Logistiek en Finance). Naar aanleiding van jouw correcte analyse, neem je ook contact op met de leverancier met verzoek tot creditering. Als een leverancier hier bezwaar tegen heeft duik je de data in en handel je het als business case af. Je ervaringen met cases bundel je samen met je collega’s om processen te verbeteren.

Dit doe je met een gezellig team waarbij ieder zijn eigen verantwoordelijkheden heeft. Afhankelijk van je affiniteit kan je meedenken over innovaties, stakeholdermanagement of bijvoorbeeld verbeteringen in processen. Je krijgt uiteraard begeleiding en ruimte om te groeien.

Wat neem je mee?

Voor de functie van medewerker factuurmatching is het van belang dat je beschikt over de volgende vereiste:
- Afgeronde Hbo opleiding bij voorkeur bedrijfseconomie;
- 2 jaar relevante werkervaring is een pré;
- Communicatief sterk i.v.m. interne en externe contacten, zowel per mail als telefonisch;
- Analytisch, je houdt je bezig met analyses en krijgt hierin veel uitleg maar je moet het wel snel kunnen oppakken.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever: salaris € 2.300 - € 2.400 op basis van 40 uur, functie voor 36-40 uur in de week en vacature is per direct voor minimaal zes maanden, met kans op verlenging.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.