Marketing en salesmedewerker

Je komt te werken bij een software leverancier voor verkeer, mobiliteit en transportplanning. De logistieke divisie biedt geavanceerde rit-routeplanning software technologie en consultancy aan. Onze software zorgt ervoor dat organisaties transport kosten besparen en efficiënt rit en routeplanning scenario’s tot hun beschikking hebben. Wij plannen alles wat mensen en goederen over de gehele wereld beweegt. Onze organisatie groeit en opent jaarlijks vestigingen over de hele wereld. Hierdoor worden nieuwe markten bereikt.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Voor de marketing, sales en communicatie afdeling zijn wij op zoek naar een marketing en sales medewerker. Binnen deze functie help jij onze organisatie én onze oplossingen betreft rit- en routeplanning verder op de kaart te zetten! Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten & prospecten. Daarnaast genereer en kwalificeer je leads via outbound (telefoon, social media, evenementen) activiteiten maar volg je ook leads op via inbound marketing activiteiten. De uitdaging? Leads converteren naar afspraken voor Sales.

In de functie van marketing en sales medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit leads genereren via outbound activiteiten, het maken van sales afspraken, relaties opbouwen en onderhouden met potentiële klanten, luisteren naar potentiële klanten en zo vraag en aanbod samen brengen en al je contactmomenten netjes en geordend in ons CRM verwerken.

Dit doe je door actief ons netwerk te benaderen via telefoon, mail of marketing automation, door tijdens het gesprek aanknopingspunten te vinden om een commerciële afspraak te maken, door samen te werken en te leren van je team genoten, door actief bij te dragen aan onze marketing activiteiten, maar vooral door plezier te hebben in je werk!

Wat neem je mee?

Waar moet jij aan voldoen om de functie van marketing en sales medewerker succesvol uit te voeren?
- Je hebt minimaal MBO niveau 4 afgerond;
- Je hebt affiniteit met marketing;
- Je hebt ervaring met telefonische acquisitie;
- Je kan goed samenwerken binnen een team;
- Je bent 40 uur per week beschikbaar;
- Het beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wordt er geboden?

Salaris € 1.850 a € 2.400 op basis van een 40 uur, informele sfeer, korte lijnen binnen de organisatie, je komt te werken in een ambiteus team van 6 medewerkers, no-nonsense cultuur, opleidingsmogeljkheden, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, vrijdagmiddagborrel, de eerste drie maanden op uitzendbasis, bij goed functioneren in dienst met aanstelling voor bepaalde/onbepaalde tijd.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.