Startend IT-er

Een snelgroeiende organisatie gespecialiseerd in arbeidsmarktcommuicatie & recruitment

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als Front-end Developer / startend IT-er vorm je een team met één andere IT’er, en een groep van database experts en analisten (in totaal 8 personen). Je krijgt, na een langere inwerkperiode waarbij je onze systemen en producten leert kennen, een centrale rol in onze organisatie waarbij je écht impact maakt. Je ontwikkelt de producten en tools van IG. Je bent het kruispunt tussen analyse, database, data en ook ‘de business’ en verbindt dit in een door jou gemaakte en beheerde platform in meerdere technische omgevingen. Je denkt mee in de business, maar bent helemaal in je element als je aan het programmeren bent.
INHOUD VAN DE FUNCTIE | FUNCTIETAKEN

· Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, functionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid van voor de ‘voorkant’ van onze producten.

· Je bekijkt de huidige front-end infrastructuur met een innoverende bril en legt de link met nieuwe technische ontwikkelingen.

· Je treedt op als interne sparringpartner over wensen van klanten in relatie met technische mogelijkheden.

· Indien je ook kennis hebt van WordPress, ben je ook vraagbaak voor onze collega’s van marketing

Wat neem je mee?

ONZE WENSEN

Je mag aan het begin van je carrière staan, maar ook een aantal jaren werk- en levenservaring hebben, zolang je focus ligt op de front-end. Op dit moment hebben wij onze oplossingen gebouwd in PHP en AngularJS en maken we koppelingen met PostgreSQL en SOLR. In de toekomst kan onze front-end ook in andere technologieën gemaakt worden, maar dat mag jij met ons oppakken.

Wat wordt er geboden?

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN? · Fijne collega’s en prettige werkomgeving · Boeiende en interessant werk dat er echt toe doet · Veel ruimte, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid · Heel veel eigen inbreng en invloed · Geen politiek of bureaucratie. Korte lijnen en eigen budget · Prima salaris, alle onkosten worden vergoed, pensioenregeling etc. · Gezellige uitjes (als je daar zin in hebt) · 50% thuiswerken, 50% met het team (omdat dat leuk is) · Alles wat nodig je om te groeien en gezond te werken

Sollicitatieprocedure

Is je nieuwsgierigheid gewekt en wil je graag meer weten over de functie of de organisatie? Of wil je graag een keer kennismaken met je toekomstige collega's? Bel (010-7200867) of mail (info@u-bossuitzendbureau.nl) ons dan en we plannen snel iets in!

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.