Management assistent

Een organisatie die zich bezighoudt met het adviseren, ontwerpen en onderhouden van vastgoed.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als management assistent(e) heb je een proactieve rol en draag je zorg voor een efficiënte en effectieve volledige assistentie en ondersteuning van het kernteam. Door jou kan het kernteam zich focussen op hun kerntaken. Je neemt de ondersteunende taken voor je rekening zodat alle processen soepel kunnen verlopen. Zo beheer je voor de algemeen directeur zijn agenda en mailbox, werken jullie samen aan presentaties en beleidsstukken en verzorg je correspondentie. Intern ben je een schakel waar niemand omheen kan: je beheert ons managementsysteem (handboek), bewaakt onze huisstijl, werkt samen met de manager finance & control aan het opstellen van managementrapportages en beheert alle algemene documenten. Ook ben je een echte regelaar: bij evenementen en personeelsbijeenkomsten heb jij het overzicht en zorg je ervoor dat alles geregeld is. Je hebt veel contact met collega’s (zowel intern als op onze projecten), leveranciers en opdrachtgevers.

Omdat je deel uitmaakt van ons secretariaat zal je, ingeval van afwezigheid van de projectsecretaresse, haar taken waarnemen.

Wat neem je mee?

Wat neem jij mee?

Voor deze functie zoeken wij een representatieve, professionele kandidaat met een proactieve instelling die heel servicegericht is. Een informele, professionele organisatie die continu in ontwikkeling is past bij je. Je kunt goed schakelen tussen verschillende taken, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het fijn om te werken in een dynamische omgeving.

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding met een aantal jaren ervaring als management assistent(e) / directiesecretaresse. De Nederlandse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend, je bent sterk in je schriftelijke communicatie en je kunt goed overweg met diverse automatiseringssystemen, waaronder Office 365.

Wat wordt er geboden?

- Een leuk en afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving - Een zelfstandige rol in een organisatie waar we aandacht voor elkaar hebben - Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven. - Gratis sporten (bootcamp) en een gezellige borrel op vrijdag na werktijd. Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk! - Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Ben jij die ontzettend enthousiaste ondersteuner, die graag 24 tot 40 uur wil werken! Graag vertellen wij jou meer over deze leuke vacature. Je kunt je CV middels de solliciteerbutton sturen. Heb je vragen, bel ons dan gerust. We zijn bereikbaar op 010-7200867.

Uren 32.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.