Medewerker bedrijfsrestaurant Sliedrecht

Een internationale organisatie in de Drechtsteden.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Je komt te werken in het bedrijfsrestaurant samen met nog een collega. Je takenpakket ziet er als volgt uit:
· Verzorgen lunchfaciliteit bedrijfsrestaurant Sliedrecht (evt. invallen bij verlof en/of ziekte in Alblasserdam en Papendrecht);
· Het reinigen/schoonmaken van de keuken en alle apparaten die zich in de keuken bevinden;
· Er op toezien dat er geen vuile kopjes, kannen etc. in de vergaderruimtes staan, met name aan het begin van de dag en het zorgen voor voldoende melk, suiker, etc. in de vergaderruimtes (netheid vergaderruimtes);
· Het bijhouden van de administratieve gegevens en informatie ten behoeve van de code milieuhygiëne en het inkopen van goederen;
· Het up-to-date houden van uitingen zoals, productinformatie, prijslijst etc.;
· Het reinigen en bijvullen van de koffieautomaten;
· Het verzorgen van lunches alsmede koffie, thee en water voor vergaderingen;
· Het verzorgen van koffie, thee, water, indien gewenst ook frisdrank, bedrijfsborrels en/of andere versnaperingen ten behoeve van een bedrijfsactiviteit.

Wat neem je mee?

- Deze functie is voor 3 dagen per week. Ma, woe en donderdag of ma, dinsdag en woensdag (te bepalen in onderling overleg).
- Van 9.00 tot 14.00 uur
- Standplaats Sliedrecht, maar bereid zijn in te vallen indien nodig in Papendrecht en/of Alblasserdam. Een rijbewijs is daarom een must!
- Flexibel (vervangen van collega’s bij verlof en/of ziekte)
- Zelfstandig kunnen werken
- Enige horecaervaring is gewenst

Wat wordt er geboden?

Gedurende de uitzendperiode werk je volgens de CAO voor Uitzendkrachten. De belangrijkste highights uit deze CAO: - 25 vakantiedagen - 8.33 % vakantiegeld - Pensioenopbouw na 8 weken. - Het salaris wordt bepaald volgens de CAO van de opdrachtgever, zodoende weet jij altijd dat je op dezelfde manier bent ingeschaald als de medewerkers in vaste dient. Na de uitzendperiode bestaat de mogelijkheid dat de opdrachtgever jou in dienst neemt. Vanaf dat moment val je onder de arbeidsvoorwaarden van de opdrachtgever.

Sollicitatieprocedure

Wil jij graag een aantal uur per week werken? En werk jij graag in een horeca-gerelateerde omgeving? Dan is dit de perfecte vacature voor jou. We komen dan ook graag met je in contact. Stuur je CV via de solliciteerbutton en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Uren 15.00
Regio PAPENDRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.