Supply chain medewerker bij bol.com

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij goed in gestructureerd werken, maar kan jij ook goed omgaan met wisselende situaties? Twijfel jij nooit aan jezelf als iemand tegengas geeft? Schiet jij niet bij elke verandering in de stress schiet en blokkeer jij? Raakt jij niet snel verveelt bij terugkerende taken? Dan ga je aan de slag als supply chain planner bij bol.com binnen het clusterteam Toys & Entertainment (5 personen).

Als supply chain planner ben je onderdeel van het supply chain excellence team (40 personen). De supply chain excellence organisatie is onderverdeeld in 4 clusterteams met ieder 4 tot 8 SCE specialisten en voor ieder cluster een clusterteam-lead waar de SCE specialist direct aan rapporteert. Daarnaast worden er enkele cluster overstijgende projecten getrokken.

In de rol van supply chain planner binnen het clusterteam Toys & Entertainment ga je nauw samenwerken met de supply chain excellence specialisten van onze speelgoed winkel. Hierbij word je verantwoordelijk voor het inplannen en navolgen van grote orders, in samenwerking met onze specialisten van de speelgoedwinkel, de leveranciers en onze logistieke vervoerder. In de functie van supply chain planner draag jij bij aan het soepel doen verlopen van de supply chain processen. Denk hierbij aan; het bijhouden van orders die onderweg zijn, het aanmelden van zendingen bij onze magazijnen en het tijdig annuleren of verzetten van zendingen. Niemand anders dan jij weet beter welke orders er onderweg zijn, waar die zich precies in de keten bevinden en hoe we deze het beste kunnen binnenhalen. Hoewel hier nu nog veel handwerk en dagdagelijkse afstemming bij komt kijken word je uitgedaagd om met ons mee te denken hoe we dit proces kunnen verbeteren in de toekomst.

In deze rol is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, het overzicht kan behouden en gestructureerd kan werken. Daarnaast laat je jezelf niet snel van de wijs brengen en ben je een echte doorzetter. Het is niet erg als er iets niet goed gaat, in alle rust bepaal jij hoe je de zaken weer op de rit krijgt. Daarnaast ben je zelf startend die het overzicht bewaart en zelf de telefoon oppakt om de planning aan te passen. Je bent leergierig en gaat voor het maximale resultaat.

Je komt te werken binnen een jong en klein team. De cultuur is open, informeel en nuchter. Binnen onze afdeling heerst een gezellige sfeer en op gepaste momenten is er ruimte voor humor, we leren elkaar graag goed kennen. Onze kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid.

Wat neem je mee?

Voor de functie supply chain medewerker bij bol.com is het van belang dat je beschikt over:
- HBO opleiding hebt richting Communicatie, Administratie, Bedrijfskunde of Supply chain management;
- Ervaring met telefonisch contact met klanten of leveranciers;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschift;
- Goede kennis van Excel.

Wat wordt er geboden?

Salaris afhankelijk van ervaring rond de € 2.300 obv 40 uur per maand, een functie voor veertig uur in de week, vacature is per direct tot juni 2023.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.