Bestuurssecretaresse

Een organisatie in Rotterdam Zuid, gericht op de zorg.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als bestuurssecretaresse bied je secretariële en organisatorische ondersteuning op bestuurlijk niveau aan de bestuurder, adjunct-directeur, controller, managers, ondernemingsraad en Raad van Toezicht. Hiervoor werk je in de driehoek bestuurder, adjunct-directeur en controller. Je bent een onmisbare schakel binnen onze organisatie. Je zorgt voor de agenda en stukken van de vergaderingen ten behoeve het strategisch MT, de Ondernemingsraad, Raad van Toezicht en de daarbij behorende commissies. Je bewaakt de procedures en acties rondom de vergaderingen en beheert de actie- en besluitenlijst.

Als bestuurssecretaresse weet je als geen ander hoe je dingen voor elkaar krijgt waarbij samenwerken en ‘service met een smile’ je tools zijn. Jouw voorkomen en handelen dragen bij aan het imago van de bestuurder, binnen en buiten de organisatie. Je opereert zelfstandig, schakelt en handelt zeer snel én blijft daarbij secuur en oplossingsgericht. Om goede prioriteiten te stellen weet je wat er speelt, wat de bestuurder belangrijk vindt, en dit alles in een behoorlijk tempo.

Geen dag is hetzelfde maar toch schetsen we een beeld van een willekeurige dag.
Je start de dag met een korte briefing met de bestuurder en neemt de planning door en hebt er voor gezorgd dat in de agenda van de dag de juiste documenten hangen. Daarna ga je aan de slag met een ongepland spoed overleg te plannen tussen bestuurders van diverse ketenpartners. Ondertussen zorg je ervoor dat de wethouder die op werkbezoek komt op de juiste manier wordt ontvangen. Met de secretaris van de OR stem je het vooroverleg af en samen loop je nog door het verslag van de vorige keer. Aansluitend kijk je met de beleidsadviseur naar de jaarplanning van het MT. De actiepunten uit het vorige overleg loop je na en je attendeert collega MT leden op hun taken. Ondertussen reageer je adequaat op binnenkomende e-mails voor de bestuurder, beantwoord je de telefoon en apps. Rond 17:30 sluit je tevreden je laptop.

Wat neem je mee?

Wat breng je mee?
· HBO werk- en denkniveau;
· Relevante werkervaring in een soortgelijke zelfstandige functie;
· Expert in notuleren;
· Goede beheersing en correct gebruik van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
· Ruime ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, Powerpoint)
· Systematisch en accuraat kunnen werken ten einde het ordelijk verwerken van gegevens;
· Een flexibele werkhouding gericht op service en zorgvuldigheid;
· Uitstekende communicatievaardigheden;
· Gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen.

Heb jij ervaring met het direct ondersteunen van een directeur/bestuurder en ken je daardoor de bestuurlijke verhoudingen in een soortgelijke functie? Weet jij proactief en snel te schakelen en blijf je kalm onder drukke omstandigheden? Ben jij integer en kan je omgaan met vertrouwelijke informatie? En ben je een kanjer in notuleren?
Dan ben jij onze nieuwe bestuurssecretaresse! Lees snel verder.

Wat wordt er geboden?

Bij onze opdrachtgver vinden ze, naast de goede zorg de cliënten, ook de zorg voor het personeel belangrijk. Je wordt ingeschaald in schaal 9 (max. €4.085,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week) conform CAO Jeugdzorg én we bieden je: · Een zelfstandige en uitdagende baan die ertoe doet. · Een jaarcontract met uitzicht op verlenging. We hebben de intentie om jou uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden; · Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, NS business card, laptop, telefoon, korting op verzekeringen en fitness via uitruil brutoloon;

Sollicitatieprocedure

Bevlogen, zelfstandig, iemand die dingen voor elkaar krijgt...ben jij dat? Reageer dan. Wil je eerst meer weten over de functie of de orgnisatie? Bel, app of mail ons dan.

Uren 36.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.