Centralist Meldkamer

Een organisatie die zich bezighoudt met parkeervoorzieningen binnen Nederland.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Wat ga je doen?
Als meldkamer klantenservice handel je samen met je collega’s intercomoproepen af die op de centrale meldkamer in Rotterdam binnen komen vanuit onze parkeervoorzieningen. Door middel van een intercomtoestel, de CCTV en bedieningsapparatuur bied je snel en adequaat ondersteuning aan de klant. Daar hoort ook bij het toezicht houden op de parkeervoorziening t.a.v. parkeerbewegingen, betaalafhandeling en proactief handelen bij het signaleren van eventuele onrechtmatigheden.

Een aantal andere taken die je uitvoert:
• Oplossen van eerste- en tweedelijnsstoringen (remote) en coördineren van eventuele noodzakelijke storingsopvolging ter plaatse;
• Rapporteren van werkzaamheden en bijzonderheden;
• Signaleren van calamiteiten in de parkeervoorziening en het ondernemen van vervolgacties conform werkinstructies uit het calamiteitenplan.40:00

Wat neem je mee?

Wat is je profiel?
• Minimaal MBO niveau 3 of 4 werk- en denkniveau;
• 0 tot 3 jaar ervaring met klantcontact binnen een dienstverlenende omgeving;
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Positief en commercieel;
• Proactieve houding;
• Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

Wie ben jij?
Jij bent op zoek naar een uitdaging waar je veel klantcontact hebt en meer verantwoordelijkheden mag dragen. Je stelt je hulpverlenend en servicegericht op. Op termijn wil je leidinggevende en coördinerende skills verbeteren. Je vindt het leuk om je bezig te houden met coaching en kwaliteitsverbetering en bent daarnaast niet bang om feedback te geven en te ontvangen.

Wat wordt er geboden?

- Startsalaris is € 2095,- o.b.v. 40 uur; - Leuke, gezellige collega's; - Een informele sfeer, waarin ruimte is voor eigen inbreng.

Sollicitatieprocedure

Heb jij het profiel gelezen en is dit de functie die jij zoekt? Dan drinken wij heel graag (digitaal) een kop koffie met je. Stuur je cv middels de solliciteerbutton en wij nemen contact met je op? Heb je vragen, dan is het natuurlijk veel sneller ons te bellen. Dit mag op 0107200867.

Uren 32.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.