HR analist

Een zorginstelling in Rotterdam.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een analytisch wonder. Vanuit diverse systemen wordt data aangeleverd, waarin jij gaat puzzelen en zorgt voor een uniform geheel. Vanuit alle data weet jij conclusies te trekken, waardoor zaken inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Jij vindt het leuk om met data en cijfers bezig te zijn. Daarnaast vind jij het ook leuk om declaraties vanuit de salarisadministratie inzichtelijk te krijgen, deze te controleren en evt verbeteringen aan te dragen.

Al met al een leuke analytische opdracht, waarvan wordt gedacht dat je minimaal drie maanden bezig bent (een en ander ook afhankelijk van het aantal uur dat je kunt werken, de opdracht staat uit voor 16-36 uur per week).

Wat neem je mee?

- HBO /WO achtergrond;
- Een sterke, analytische drive;
- Een vergevorderde kennis van Excel;
- In staat om vanuit een diversiteit van gegevens, goede kloppende conclusies te formuleren.

Wat wordt er geboden?

Een leuke, tijdelijke functie voor de periode van ongeveer 3 maanden, verlengen behoort tot de mogelijkheden; Leuke collega's binnen een gezellig team; Een mooi salaris, passend bij jouw expertise.

Sollicitatieprocedure

Heb jij het profiel gelezen, ben jij tussen de 16 en 36 uur per week beschikbaar en heb jij een analytische en bij voorkeur een HR achtergrond? Dan komen wij graag in contact met jou. Stuur je CV via de solliciteerbutton of bel naar 010-7200867 bij vragen.

Uren 36.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.