Financieel medewerker

Ontwikkelt al meer dan 100 jaar unieke producten en oplossingen die de samenleving en het bedrijfsleven ten goede komen. Bekroonde producten en diensten ontwikkeld op het gebied van Printoplossingen, IT-services, Professionele Displays en Energy Solutions.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Klantgerichtheid staat bij jou voorop en je gaat altijd voor het beste resultaat. Je laat je niet snel van de wijs brengen en je kan goed je eigen werk plannen. Daarnaast ben je een teamplayer die actief de samenwerking zoekt met collega’s. Je houdt overzicht in je werk en je kunt goed hoofd- van bijzaken onderscheiden. Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als medewerker finance.

Samen met de collega’s op de afdeling Finance ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie voor onze Nederlandse en Belgische vestigingen. Binnen het team heb je afwisselende taken. Zo beheer je een aantal toegewezen grootboekrekeningen en stel je verschillende financiële rapportages op, waaronder de cash forecast. Je verzorgt de aangifte omzetbelasting en de ICP aangifte. Als producent van elektrische apparatuur zijn wij verplicht een aantal milieu gerelateerde aangiftes te doen. Deze verschillende aangiftes worden door jou verzorgd. Tevens ben je verantwoordelijk voor de financiële verwerking van de Belgische salarissen en controleer en accordeer je de (wekelijkse) betalingen. Aangezien het een beursgenoteerd bedrijf is dient alles aan de IFRS standaarden te voldoen.

Wat neem je mee?

Voor de functie van medewerker finance is het van belang dat je beschikt over:
- Je hebt minimaal mbo niveau vier bij voorkeur een financiele richting;
- Je hebt enige jaren ervaring met de financiële administratie;
- Je hebt kennis van IFRS en SAP is een pré.
- Je houdt overzicht in je werk en je kunt goed hoofd- van bijzaken onderscheiden.

Wat wordt er geboden?

Een unieke kans om jezelf te ontplooien binnen een informele, dynamische en klantgerichte organisatie, in een uitdagende werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Je maakt vanaf dag één deel uit van het Finance Team en in de eerste maanden wordt je volledig ingewerkt. We bieden je een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen, 12 atv dagen en een pensioenregeling.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.