Administratief medewerker klantenservice

Een toonaangevende dienstverlener op het gebied van BTW en Accijns teruggave voor de transportsector in Europa. Naast het beheer van een uitbesteed teruggaafproces, betalen wij ook de BTW en Accijns rechtstreeks terug aan de klanten. Dit zijn administratieve processen die wij van A tot Z voor onze klanten verzorgen. Niet alleen voor klanten en partners in Nederland, maar ook voor een grote klantenkring in Europa. Servicegerichtheid, aandacht en zorgvuldigheid zijn belangrijke aspecten van onze aanpak en dit is ook wat wij zoeken in toekomstige collega's.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In deze functie van de administratief medewerker klantenservice (interne functiebenaming Excise Duty Refund Service Specialist) ben je verantwoordelijk voor de onboarding van onze klanten, het indienen van de verzoeken tot terugbetaling van Accijnsen en het monitoren van de voortgang van de verzoeken tot teruggave tot het moment van uitbetaling. Naast deze administratieve werkzaamheden ben je ook, voornamelijk via email in contract met onze klanten, partners en de Belastingdienst.

Wat ga je doen? Je gaat aan de slag in een informele internationale kantooromgeving, je zult je bezig houden met het bereiken van een tijdige terugbetaling van de Accijns voor onze relaties, hiervoor ben je in contact met de klant, onze partners en de Belastingdienst (voor ca. 30% van je werktijd) via voornamelijk email en soms telefoon om de benodigde documenten te verzamelen t.b.v het indienen van verzoeken tot teruggave en om vragen van de klanten te beantwoorden en de overige tijd besteed je aan het administratieve process m.b.t. verzoeken tot teruggave.

Wat neem je mee?

Om succesvol te zijn in deze rol beschik je over de volgende vaardigheden en kwaliteiten:
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
- Daarnaast heb je een goede beheersing van de Engelse taal, dit is belangrijk aangezien het de voertaal is binnen onze organisatie.
- Je hebt een MBO opleiding, met affiniteit voor administratieve processen, niet perse de financiele administratie. Je krijgt een uitgebreide training om je de kneepjes van het vak te leren.
- Je bent resultaat- en servicegericht met oog voor detail.

Wat wordt er geboden?

Een marktconform salaris.Een premie-vrij pensioen en wga verzekering. Flexibele werktijden: hoe laat je begint is aan jou, je aanvangstijd ligt tussen 07.00 en 09.00 uur.Hybride werkplek: nadat je voldoende getraind bent kun je bij een voltijdsdienstverband op 3 dagen per week vanuit huis werken. Het moet niet, je bent altijd welkom op kantoor. Voor de dagen dat je vanuit huis werkt ontvang je een thuiswerkvergoeding. De kosten voor OV of eigen vervoer worden vergoed. Valt een nationale feestdag in het weekend? Dan krijg je daar een ander vrije dag voor terug. 27 vakantiedagen op jaarbasis bij een voltijdsdienstverband. Toegang tot onze Online Academy een uitgebreid aanbod (1000+ ) die je online kunt volgen. On the job training. Uiteindelijk is het doel dat je een Specialist wordt op het gebied van Accijns Refund. Toegang tot Personal Coaching by Resilians voor jezelf en je gezinsleden. Een leuk team aan (inter)nationale collega’s.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.