Coördinator Facilities

Een ambachtelijke organisatie in de foodsector.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Wat ga je doen?
· Organiseren, managen en controleren van onderhoudswerkzaamheden aan alle gebouwen, het wagenpark en de apparatuur: inventariseren van uit te voeren onderhouden, maken van planningen, bepalen van prioriteiten in afstemming met o.a. de productie
· Doen van voorstellen tav het verduurzamen van gebouwen, wagenpark, machinepark en inventaris
· Coördineren van nieuwbouw-en verbouwingsprojecten binnen overeengekomen kaders en richtlijnen
· Beheren en naar schaal en budget actueel houden van het wagenpark
· Beheren en evalueren van lopende (onderhouds-)contracten op het gebied van gebouwen, inventaris, kleding, schoonmaak en onderhoud
· Zorgdragen voor het verkrijgen, naleven en behouden van vergunningen voor bestaande en nieuw te openen vestigingen
· Periodiek uitvoeren van kwaliteitscontroles binnen de facilitaire portefeuille.

Wat neem je mee?

Als Coördinator Facilities heb je een coördinerende en faciliterende rol naar de hele organisatie. Doordat je een breed takenpakket hebt komt in contact met de hele organisatie, van directie tot uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, het verduurzamen en het naar tevredenheid gebruik van onze gebouwen, het inventaris, het wagenpark, het machinepark en de kleding.
Je maakt onderdeel uit van ons servicekantoor-team, samen met de Coördinator Inkoop, de Coördinator Kwaliteit, ARBO en Milieu, de Coördinator Logistiek, de ICT-beheerder en de Administratief medewerker toe behoren. Deze afdeling wordt aangestuurd door de Manager Servicekantoor.

· Je hebt affiniteit met het merk en ‘hospitality’
· Je houding en gedrag passen heel goed bij onze kernwaarden: gedreven, gastvrij, écht
· Je hebt een afgeronde HBO-opleiding het gebied van facilitair management
· Je hebt minimaal 3 jaren ervaring met facilitaire dienstverlening
· Je bent resultaatgericht, zonder daarbij de relatie uit het oog te verliezen, doortastend, dienstverlenend en omgevingssensitief met groot verbindend vermogen.

Wat wordt er geboden?

We willen zowel je inzet als je resultaten waarderen met een marktconform salaris. Ook bieden we je een telefoon, een laptop, een reiskostenvergoeding en 15% korting op al onze producten. Je wordt onderdeel van een nieuw team. Samen met ons, kun jij met jouw persoonlijkheid en talenten de afdeling mede vormgeven.

Sollicitatieprocedure

Ben jij toe aan jouw volgende uitdaging en is dit de richting waar jij op wil gaan? Dan komen wij graag met jou in conact. Stuur via de solliciteerbutton je CV en wij bellen je snel voor het maken van een afspraak. Heb je vragen, dan is het sneller om ons te bellen. We zijn bereikbaar op 010-7200867.

Uren 38.00
Regio VLAARDINGEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.