ICT-beheerder

Een ambachtelijke organisatie in de foodsector.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als ICT-beheerder heb je een faciliterende rol voor de hele organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de bruikbaarheid, de continuïteit en de veiligheid van onze gehele ICT-infrastructuur. Je bent kennisdrager en organisator van het functionele en technische beheer.Je maakt onderdeel uit van ons servicekantoor-team, samen met de Coördinator Inkoop, de Coördinator Kwaliteit, ARBO en Milieu, de Coördinator Facilities, de Coördinator Logistiek en de Administratief medewerker toe behoren. Deze afdeling wordt aangestuurd door de Manager Servicekantoor.
Wat ga je doen?
· Onderhouden en upgraden van de ICT-infrastructuur: je coördineert en organiseert onderhoudswerkzaamheden die door externe leveranciers worden uitgevoerd.
· Bewaken van de performance en de continuïteit van de infrastructuurcomponenten, signaleren van onvolkomenheden en het doen en uitvoeren van verbeterings-/uitbreidingsvoorstellen
· Fungeren als eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor eindgebruikers en key-users
· Analyseren van storingen en waar mogelijk nemen van preventieve maatregelen
· Testen en implementeren van nieuwe ICT-oplossingen
· Inrichten en coördineren van het gehele datamanagementproces: van AVG-proof verzamelen, integreren en opslaan van data tot en met het beveiligen van data, gegevens en informatie
· Vertalen van gebruikerseisen en -wensen naar functionele beschrijvingen voor systeemwijzigingen in afstemming met onze externe leveranciers.

Wat neem je mee?

Wat bied jij ons?
· Je hebt affiniteit met het merk en ‘hospitality’
· Je houding en gedrag passen heel goed bij onze kernwaarden: gedreven, gastvrij, écht
· Je hebt een afgeronde MBO-opleiding het gebied van ICT
· Je hebt analytisch vermogen, je bent doortastend en dienstverlenend
· Je hebt minimaal 3 jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Wat wordt er geboden?

We willen zowel je inzet als je resultaten waarderen met een marktconform salaris. Ook bieden we je een telefoon, een laptop, een reiskostenvergoeding en 15% korting op al onze producten. Je wordt onderdeel van een nieuw team. Samen met ons, kun jij met jouw persoonlijkheid en talenten de afdeling mede vormgeven.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan drinken we graag een (digitale) kop koffie met jou en vertellen we je meer over deze veelzijdige vacature in een sterk groeiende organisatie.

Uren 24.00
Regio VLAARDINGEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.