Receptioniste Utrecht parttime

Sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen en hechttechnniek. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken circa 100 medewerkers. Het is een service georiënteerd handelsbedrijf. Het bedrijf kent een open en collegiale sfeer. De medewerkers hebben veelal lange dienstverbanden. Dienstverbanden langer dan 25 jaar zijn geen uitzondering.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Beschik jij over goede contactuele en sociale eigenschappen en hebt een flexibele instelling? Daarnaast werk je geordend en gestructureerd en houd je van afwisseling in je werk.Als persoon pas jij binnen een familiebedrijf. Je houdt van gezelligheid en bent bereid een stapje harder te lopen om doelen te halen. Herken jij jezelf hierin dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als receptioniste in Utrecht.

Als receptionist ben je het visitekaartje van het bedrijf. Je bent in de regel de eerste persoon waarmee in contact wordt getreden. Je hoofdtaken bestaan uit het bedienen van de telefooncentrale en het ontvangen van gasten. Je staat mensen te woord en ontvangt ze vriendelijk. Je kent de organisatie en je collega’s. Daarnaast zorg je voor de inkomende en uitgaande post en vind je het vanzelfsprekend bijkomende administratieve taken op te pakken!

In principe betreft het een tijdelijke functie, ter vervanging van ziekte, tot en met de zomer.

Wat neem je mee?

Voor de functie van receptionste is het van belang dat je beschikt over:
- Je hebt een aangename telefoonstem en een verzorgd voorkomen;
- Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend, Engels en/of Duits is een pré.
- Woonachtig in omgeving van Utrecht;
Je bent flexibel inzetbaar, maar in eerste instantie minimaal op woensdagmiddag (13:00-17:00 uur), donderdag en vrijdag van 08:00-17:00 uur beschikbaar.

Wat wordt er geboden?

Een parttime functie (in eerste instantie minimaal op woensdagmiddag (13:00-17:00 uur), donderdag en vrijdag van 08:00-17:00 uur beschikbaar). Collegiale en gedreven werkomgeving, een marktconform salaris € 2000,- en € 2500 en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. In principe betreft het een tijdelijke functie , ter vervanging van ziekte, tot en met de zomer.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl .

Uren 20.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.