Secretaresse directiesecretariaat

Bij deze organisatie werk je aan een nieuwe horizon. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ter ondersteuning van het directiesecretariaat van de directie van de Dredging & Inland Infra Divisie zijn wij op zoek naar een directiesecretaresse. De directie bestaat uit een lid van de Raad van Bestuur en een Groepsdirecteur. Jouw uitdaging in deze veelzijdige rol is om hen een stap voor te zijn. Je houdt ervan om zaken effectief af te handelen en je schakelt gemakkelijk, in- en extern, met de diverse (internationale) stakeholders. Zelfstandigheid, flexibiliteit en organisatorisch vermogen zijn een must. Je werkt in deze functie nauw samen met een collega waarmee je gezamenlijk het directiesecretariaat vormt. In deze functie ben jij het visitekaartje van de directie. Als directiesecretaresse ken jij de gevoeligheden van de diverse dossiers en acteer je hiernaar. Je weet precies welke zaken prioriteit hebben en ziet het als jouw uitdaging om alles in goede banen te leiden.

Wat je gaat doen als Directiesecretaresse

We zijn op zoek naar een representatieve kandidaat die accuraat, flexibel en integer is. Je ondersteunt in alle secretariële en organisatorische werkzaamheden zoals:

- E-mail- en agendabeheer;
- Notuleren en uitwerken van vergaderingen;
- Organiseren van buitenlandse zakenreizen;
- Verzorgen van correspondentie;
- Mede organiseren van verschillende activiteiten;
- Alle andere voorkomende ondersteunende werkzaamheden.
- Je ontzorgt kortom op alle gebieden zodat de directieleden optimaal kunnen functioneren.

Wat neem je mee?

Voor deze functie is het belangrijk dat je fulltime, op kantoor beschikbaar bent. Verder beschik je over de volgende vaardigheden, kennis en ervaring:

- HBO werk- en denkniveau met een afgeronde secretariële opleiding.
- Ongeveer 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
- Een nuchtere persoonlijkheid die zich prettig voelt in een uitdagende omgeving.
- Een echte teamplayer, omdat je er samen met jouw collega voor zorgt dat alles soepel verloopt.
- Je bent hands-on, betrouwbaar, nauwkeurig en communicatief vaardig.
- Je herkent jezelf in de woorden: flexibel, sociaal en verantwoordelijkheidsgevoel.
- Je beheerst de Engelse taal goed in zowel woord als geschrift en je bent in staat om in deze taal te notuleren.
- Je bent leergierig en wil graag groeien in deze functie.
- Goede beheersing van Microsoft Office.
- Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.

Wat wordt er geboden?

- Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internatonaal) team van experts. - Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 31 vakantiedagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering en een reiskostenvergoeding, - Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Academy. Je werkt als directiesecretaresse. Je werkt in deze functie samen met een collega waarmee je gezamenlijk het directiesecretariaat vormt. Je werkt vanuit ons kantoor in Papendrecht. De functie van directiesecretaresse is een fulltime functie en kent een 40-urige werkweek, waarbij je alle dagen vanuit het kantoor werkt.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!

Uren 40.00
Regio PAPENDRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.