Medewerker support office

Een middelgroot accountantskantoor in Kralingen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In jouw rol als medewerker support office zorg jij ervoor dat alle medewerkers binnen het kantoor zich kunnen bezighouden met hun core-business, zonder afgeleid te worden van randwerkzaamheden. Je takenpakket is algemeen, belangrijk is dat jij een pro-actieve houding hebt en dat jij werkzaamheden ziet. Wat ga jij bijvoorbeeld doen?

- Het representatief houden van alle binnen- en buitenruimten. Dit betekent alle vergader- en bespreekruimtes regelmatig controleren, daar waar nodig actie ondernemen (evt. lege kopjes in de vaatwasser, prullenbakken legen indien nodig etc.)
- Voorraden op peil houden binnen de gehele kantoororganisatie. Dit houdt in het vullen van de koffiemachines door het hele pand, het verzorgen van de koffielounge, het vullen van papier in de kopieermachines, maar ook het verzorgen van bloemen en planten waar nodig. Hiervoor dient standaard één keer per bijvoorbeeld 2 uur een ronde gelopen te worden.
- Ook de buitenruimte behoort tot de representativiteit van het kantoor. Regelmatig loop jij een rondje om het pand om te kijken of alles nog spik en span is.

Wat neem je mee?

Wat heb jij nodig om deze functie naar behoren te kunnen vervullen?

- Een pro-actieve houding. Jij bent het type dat zelf op zoek gaat naar werk.
- Jij kijkt verder dan het functieprofiel, als iets opgepakt moet worden, dan doe jij dat.
- Jij vindt het prettig andere mensen te ondersteunen.
- Jij ziet de noodzaak van een representatieve ruimte. Jij bent het type dat om zich heen kijkt en signaleert dat er een papiertje op de grond ligt, of dat er koffievlekken op een tafel zitten. Jij bent het type dat een doekje pakt en de tafel schoonmaakt en het papiertje ligt ondertussen al lang in de prullenbak.
- Je bent 5 dagen per week beschikbaar, van maandag tot en met vrijdag. Je mag 40 uur werken, maar 30 uur (dus 5 dagen van 6 uur) zou ook prima zijn.

Wat wordt er geboden?

- Een fulltime baan voor 30-40 uur per week, belangrijk is wel dat je alle doordeweekse dagen werkt; - Je werkt volgens de CAO voor uitzendkrachten, je hebt daardoor recht op 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen, daarnaast bouw je na 8 weken pensioen op; - Je komt te werken in een leuk gezellig team, waar iedereen jou met open armen zal ontvangen.

Sollicitatieprocedure

Heb jij het profiel gelezen en is dit de functie waar jij naar op zoek bent? Dan drinken wij graag een kop koffie met je. Stuur je CV via de solliciteerbutton en wij nemen zsm contact met je op.

Uren 30.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.