Manager Finance & Control

Deze organisatie is specialist op het gebied van flens- en dynamische afdichtingen, appendages, regelkleppen, slangen en compensatoren en levert deze belangrijke technische componenten aan verschillende industrieën, zoals de olie- en gasindustrie, transportmarkt en voedingsmiddelensector.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als manager Finance & Control ben je verantwoordelijk voor het algehele financiële beleid binnen de organisatie en zorg je dat ons groeiende bedrijf financieel altijd in control is. Je bent in staat om alle financiële processen strak en goed neer te zetten. Daarvoor ben je voortdurend in contact met collega’s in de organisatie. Met jouw visie over financiële (on)mogelijkheden zijn directie en teamleden van het management in staat om gewogen keuzes te maken voor het beleid. Je bent een volwaardige businesspartner in het managementteam, sparringpartner voor de directie en draagt bij aan de langetermijn-ontwikkeling van ons bedrijf.

Kerntaken en verantwoordelijkheden:

- leiding geven aan een team van vier medewerkers: de financieel administrateur, de medewerker Debiteuren, de administratief medewerker en de Purchase manager;
- uitbouwen van de periodieke financiële managementrapportages, inclusief het uitbouwen van de P&C-cyclus voor een optimale procesgerichte manier van werken;
- zorg dragen voor de liquiditeitsbegroting, het cashmanagement, de belastingzaken en verzekeringen;
- aanspreekpunt zijn voor externe stakeholders, waaronder de accountants voor de jaarrekening;
- adviesrol vervullen bij of eigenaar zijn van businesscases en projecten;
- zorgen voor de financiële rapportage aan de holding in Oostenrijk.

Kortom, een veelzijdige, dynamische én verantwoordelijke functie, waarbij je de groei en de performance van ons bedrijf nauwlettend volgt en waar nodig bijstuurt.

Wat neem je mee?

We zoeken iemand die:

- een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting heeft, eventueel aangevuld met een RA/RC-opleiding;
- zes tot tien jaar relevante werkervaring heeft;
- aantoonbare ervaring heeft in het organisatie-breed professionaliseren van AO/IC, in het bijzonder bij het vastleggen en verbeteren van P2P
O2T- en R2R-processen;
- bij voorkeur ervaring heeft in zowel het commerciële domein als het domein van de supply-chainorganisatie;
- kennis heeft van ERP-systemen en boekhoudpakketten (bij voorkeur Kerridge CS/Unit4 Wholesale);
- analytisch sterk en proces- en resultaatgericht is;
- samenwerkingsgericht is en prettig schakelt met diverse stakeholders;
- de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift goed beheerst.

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken bij een bedrijf met een sterke positie in de markt. Wij hebben veel kennis van deze markt en bedienen grote bedrijven met bekende namen in diverse branches. Je hebt alle ruimte om je te ontplooien en je ideeën uit te voeren. Bovendien kom je terecht in een leuk team met collega’s die elkaar motiveren, inspireren, waardering hebben voor elkaar en waar ruimte is voor een lolletje op z’n tijd. Wij zoeken een fijne collega en daar hoort uiteraard een goed salaris bij. Daarnaast krijg je een goed pakket aan aanvullende voorwaarden. Zo hebben we een bonusregeling en een goede pensioenregeling. Ook krijg je een fijne werkplek, mobiele telefoon, laptop en leaseauto. En met ons aanbod van in- en externe opleidingen heb je tal van mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Kortom, een aantrekkelijk pakket waarover we je graag nader informeren.

Sollicitatieprocedure

Heb jij het profiel gelezen en is dit de baan en de organisatie waar jij naar op zoek bent? Dan komen wij graag met je in contact. Je mag je CV achterlaten via de solliciteerbutton, maar je mag ons ook altijd even bellen. We zijn bereikbaar op 010-7200867.

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.