Administratief medewerker scholing

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb jij ervaring in een administratieve functie? Ben jij een positieve, daadkrachtige en sociale administratief medewerker, die het een uitdaging vindt om alles goed geregeld te hebben en daarin acties te ondernemen? Dan zijn we op zoek naar jou en ga jij tijdelijk aan de slag als administratief medewerker scholing. Je komt te werken bij een organisatie die bouwt aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontwikkelen, de wereld te ontdekken en uit te groeien tot krachtige volwassenen. Maar waar ook aandacht is voor het respectvol omgaan met de leefomgeving en elkaar. Dit allemaal voor een mooie, gezonde toekomst!

Wat neem je mee?

Wat neem jij mee?


- Jij beschikt over mbo werk- en denkniveau
- Jij bent beschikbaar voor de duur van 3 a 4 maanden, 24-28 uur per week, de dagen zijn in overleg in te vullen!
- Jij bent administratief goed onderlegd.
 

Wat wordt er geboden?

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een marktconform salaris.
  • Een tijdelijke baan, per direct voor 3 a 4 maanden
  • Wij houden ons bezig met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, trainingen, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht.
  • We zijn een maatschappelijke kinderopvang, onze opbrengsten gaan rechtstreeks naar het welbevinden en de ontwikkeling van de kinderen.
  • Gezellige collega's en een leuk team. Naast samen werken, wordt er ook samen gefeest op o.a. het personeelsfeest, tijdens het teamuitje of de nieuwjaarsbijeenkomst.

 

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 24 tot 28 uur per week
Regio Houten

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.