Medewerker klantcontactcenter

Een woningcorporatie in het centrum van Rotterdam.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In de ochtend kom je aan op het kantoor in Rotterdam. Samen met de collega’s in het Klantcontactcentrum bespreken we tijdens een “dagaftrap” hoe de taken verdeeld worden. Vervolgens neem je plaats aan de telefoon en beantwoord je telefonisch de inkomende vragen of je neemt plaats aan de receptie en ontvangt de bezoekers van de organisatie. Naast het beantwoorden van de telefoon en e-mails, het ontvangen van bezoekers, het verwerken van de in- uitgaande post, verwerk je ook aanvragen van kantoorartikelen en facilitaire producten. Kortom een enerverende en afwisselende job! Hectisch? Soms zeker. Maar ook waardevol en afwisselend werk waarbij je echt een bijdrage levert aan het thuisgevoel voor onze bewoners.

Wat neem je mee?

Je bent het visitekaartje van de organisatie. Dagelijks in contact met klanten is een vak dat jij verstaat. Je staat stevig in je schoenen en weet accuraat alle calls weg te werken. Je houdt van diversiteit in je functie. Jij bent flexibel en dienstverlenend naar de interne en externe klant. Je bent een teamplayer, maar kan ook zeker zelfstandig aan de slag. Je werkt de administratie weg, staat klanten telefonisch te woord of voert baliewerkzaamheden uit. Je bezit over een portie overtuigingskracht en je maakt af waar je mee bezig bent.

 

Beschik jij over de bovenstaande vaardigheden en voldoe je aan de onderstaande functie eisen dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Empathisch handelen is je tweede natuur;
  • Je bent handig met automatisering en je hebt ervaring met Microsoft Office;
  • Je hebt een visie op kwaliteit en dienstverlening;
  • Je bent flexibel inzetbaar voor minimaal de periode van één jaar. 

Wat wordt er geboden?

Je werkt volgens de CAO voor uitzendkrachten, maar wel via de Inlenersbeloning. Dat betekent dat we op diverse punten exact de CAO Woondiensten volgens, zoals de salarisschalen, overwerk- en toeslagenvergoeding, reiskostenvergoeding, etc. Je ontvangt een oproepcontract en bent daarin flexibel om te werken, van 0 - 36 uur per week. 

Sollicitatieprocedure

Een woningcorporatie die al ruim 30 jaar woonspecialist is voor ouderen. Dit doen we met 75 enthousiaste en gemotiveerde collega's binnen een informele cultuur.

Uren oproep 0 - 36 uur
Regio Rotterdam

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.